• Ruim 30.000 tevreden studenten
  • Beste docenten in de branche
  • Altijd een leslocatie in de buurt
  • Hoge tevredenheidsscore

In de kijker: onze cursus gelish

In de kijker: onze cursus gelish

Wil je graag nagelstyliste worden, dan kun je er eigenlijk niet omheen; een cursus gelish. De mogelijkheden op het gebied van nagelstyling zijn zeer uitgebreid. Met deze vorm van kunstnagels kun je je klanten een mooi alternatief aanbieden ten opzichte van gelnagels. Gelish of gellak is zeer toegankelijk, omdat het dun aanvoelt, lang mooi blijft zitten en ook nog eens zeer betaalbaar is. Wil je daar meer van weten? We zetten hier onze cursus gelish soak off gel in de kijker!

Waarom gelish een mooi alternatief is

Niet iedereen houdt van het gevoel van gelnagels op haar nagels. Ze maken de nagels namelijk wat dikker. Daarnaast heeft je klant van nature misschien mooie nagels, maar wil ze ze net iets steviger laten maken of ze er wat verzorgder uit laten zien. Ook dan is gelish is een mooi alternatief. Met gelish soak off gel blijven de nagels er tussen de twee tot vier weken mooi uitzien. Gelish wordt ook wel een semi-permanente nagellak genoemd, omdat het net zo gemakkelijk wordt aangebracht als nagellak, maar over de houdbaarheid van gel beschikt. Bekijk hier ook eens onze Cursus Gelnagels Basis.

Nagelproblemen oplossen met gelish

Het is ook een goed idee om als nagelstyliste met gelish/gellak te leren werken, omdat je hiermee op een prettige manier nagelprobleempjes kunt oplossen. Je kunt hiermee gemakkelijk onvolmaaktheden camoufleren of de nagels meer stevigheid geven. Denk aan doffe nagels of nagels die gemakkelijk afbrokkelen en scheuren. Ook nagels die beschadigd zijn, door bijvoorbeeld het verkeerd verwijderen van gel met een frees of vijl, kunnen onder de gelish nagels weer gezond worden. In de tussentijd kan men gewoon genieten van mooie nagels. Ook nagelbijters hebben baat bij gelish. Hun nagels zien er hiermee perfect uit en dat voorkomt dat men erop gaat bijten.

Gelish is een verademing voor de nagelstyliste

Een andere goede reden om onze cursus gelish te volgen, is omdat je hiermee heel prettig kunt werken. Een groot voordeel van gelish, bijvoorbeeld ten opzichte van acrylnagels, is dat het geurloos is. Doordat het heel eenvoudig op dezelfde manier wordt aangebracht als nagellak, kun je snel werken. De gelish wordt echter wel uitgehard onder een lamp, wat voor een lange duurzaamheid zorgt. Dankzij deze vlotte manier van werken kun je binnen kortere tijd iets meer klanten van dienst zijn, dan in het geval van klassieke gelnagels. Gelish is bovendien gemakkelijker te verwijderen. Je kunt het namelijk gewoon ervan afweken met een special product.

Ontdek alle mogelijkheden in onze cursus gelish

In onze cursus gelish ontdek je onder deskundige begeleiding alle mogelijkheden van gelish. Je gaat veel oefenen met allerlei technieken en nail art. Gelish kan aangebracht worden op de natuurlijke nagels, met of zonder tips en sjablonen. Je creëert hiermee gemakkelijk de bekende nail looks, zoals een French manicure of full color gelish nagels. Je krijgt ook de kans om je eigen gelish designs uit te proberen. Daarnaast leer je hoe je op correcte wijze de nagels kunt bijwerken en verwijderen. Kortom, na afloop van de cursus ben je een volleerde gelish nagelstyliste!

Praktische informatie

De cursus gelish soak off gel is een praktische 2-daagse cursus van 10:00 tot 17:00 en is te volgen op onze leslocaties in Antwerpen en Hasselt. De lesgroepen zijn beperkt, zodat iedereen verzekerd is van voldoende persoonlijke begeleiding van de docent. Heb je niet de mogelijkheid om naar deze locaties af te reizen en wil je liever thuis studeren? Dat kan ook, want we bieden eveneens een Online Cursus Gelish aan. Ook voor deze cursus kun je rekenen op de begeleiding van een topdocent. Na afloop ontvang je een certificaat gelish. Wil je graag meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
  • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
  • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
  • UWV
  • Cedeo
  • NRTO
  • KMO-portefeuille
  • Belgische Beauty Federatie