• Ruim 30.000 tevreden studenten
  • Beste docenten in de branche
  • Altijd een leslocatie in de buurt
  • Hoge tevredenheidsscore

Tips om er op je paasbest uit te zien

13 april 2017 | Visagie
Tips om er op je paasbest uit te zien

Met het wisselen van de seizoenen passen we meestal ook onze look aan. Met het aanbreken van een kleurrijk seizoen als de lente gaan de meeste mensen op zoek naar frissere kleuren en frissere make-up looks. Aangezien Pasen voor de deur staat, geven we je hier enkele tips om er op je paasbest uit te zien!

Kleur en uitstraling

Vrolijke lentekleuren in je kleding en make-up kunnen veel doen voor je uitstraling. Met Pasen mag alles wat meer kleur hebben: geel, roze, blauw, groen en pasteltinten. Maar het is wel een aanrader om eens te bestuderen welke kleur echt bij je past. De 4-seizoenentheorie kan je daarbij uitstekend helpen. Daarom is dit het ideale moment om een kleurenanalyse volgens de 4-seizoenentheorie uit te laten voeren. Deze analyse vertelt je: welke kleuren echt bij je passen, welke kleur make-up, kleding en accessoires daar mooi bij staan en welke kleuren je mooi kunt combineren. Zo ben je nog beter voorbereid op Pasen, maar je hebt er het hele jaar door baat bij. Of leer zelf om kleuradvies te geven door onze Cursus Kleurconsulente te volgen!

Ga uit je dak met nagelstyling

Paaseieren verven? Als beauty liefhebber ben je vast liever bezig met het versieren van je nagels. Pasen is een heerlijke tijd voor nagelstylisten, want je mag nu lekker uit je dak gaan met kleur, motiefjes, nageltekeningen en 3D nagelart. Denk aan nagels met eenvoudige streepjes met behulp van nagelstickers, met bolletjes, met tekeningetjes van paashazen, eendjes en lentebloemen. Hoe is het gesteld met jouw nagelstyling vaardigheden? Zou je deze graag naar een professioneel niveau willen tillen? Ontdek dan hier onze Opleiding Nagelstyliste. Hieronder vind je een video met enkele eenvoudige nagelstyling concepten in de sfeer van Pasen.

https://youtu.be/G9xZ8Vuc-jI

Frisse no-make-up look voor Pasen

Die donkere smokey eye look past niet bij Pasen. Denk bij Pasen eerder aan een frisse no-make-up look. Dit betekent een neutrale look met onopvallende kleuren, waardoor het lijkt alsof je geen make-up draagt, maar je er wel stralend uitziet. Breng eerst wat foundation en concealer aan, zoals je dat anders ook zou doen. Voor je oogmake-up gebruik je een subtiele champagne tint. Je kunt eventueel een donkerdere tint aanbrengen op de ‘crease’; het gedeelte van het ooglid tussen je wenkbrauwbot en het bewegend ooglid. Werk de oogmake-up af met een zwarte eyeliner en mascara op de wimpers van zowel het bovenste ooglid als het onderste ooglid. Houd de lipmake-up licht, bijvoorbeeld door een nude lipstick of een transparante lipgloss aan te brengen. Leer alle trucs voor de mooiste make-up looks in onze Cursus Visagie.

Een ei als make-up blender?

We ontdekten een opmerkelijke beauty tip, die helemaal past binnen de sfeer van Pasen. Je kunt een ei blijkbaar ook gebruiken als make-up tool! Een belangrijk onderdeel van make-up aanbrengen is het goed blenden van je make-up. Blenden is een techniek om de verschillende make-up producten die je hebt aangebracht op de huid mooi in elkaar te laten overlopen. Je wilt bijvoorbeeld je foundation mooi blenden met je concealer of je blush. Hiermee creëer je één geheel en het geeft een rustig beeld zonder opvallende harde lijnen. Blenden kun je doen met je vingers, een luchtige blendkwast of penseel of met een sponsje. Beauty blogger Nadi (PopLuxe) laat zien dat het ook met een ei kan!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
  • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
  • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
  • UWV
  • Cedeo
  • NRTO
  • KMO-portefeuille
  • Belgische Beauty Federatie