Alle online cursussen aan -10% (meer info)
Alle online cursussen aan -10% (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

MUA awards: Top 3 van jurylid Annechien Braams + tussentijdse score

7 december 2016 | Visagie

Welke genomineerde voor de MUA Awards 2016 heeft het beste eindwerk volgens beauty professional en jurylid Annechien Braams? Zij beoordeelde alle dertig eindwerken van de kandidaten en stelde een top drie samen. Een pittige klus, zo liet ze weten, maar na een zorgvuldige beoordeling kwam ze toch tot een selectie. Dit is haar top drie!

Zoals je misschien al gezien hebt, is december een spannende maand voor de genomineerden van de MUA Awards 2016. De komende weken kan er via social media gestemd worden op het werk van de dertig kandidaten, allen studenten van de Opleiding Visagiste op de campussen van Hasselt, Antwerpen en Amsterdam. Bovendien brengen drie beauty professionals hun vakkundige stem uit door ieder zeshonderd punten te verdelen aan hun favoriete kandidaat. Vandaag is het de beurt aan Annechien Braams. Zij is international trainer en store manager bij Backstage Amsterdam. Tevens heeft ze haar strepen verdient in de tv wereld.

Derde plaats: Malwina Maslana (100 punten)

inzending MUA awards Malwina

Annechien's beoordeling is simpel en helder: Malwina Maslana leverde met haar eindwerk een verzorgde, volledige en goede uitvoering. De uitvoering leverde Malwina 100 punten op, goed voor een derde plek in deze top drie.

Tweede plaats: K. Kortelinge (200 punten)

Inzending MUA awards

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De tweede plek in Annechien's top drie is voor K. Kortelinge. Het gebruik en de zorgvuldige uitvoering van diverse technieken leverde haar 200 punten op. "Super uitvoering en aankleding!", aldus Annechien.

Eerste plaats: Nurcihan Ozdemir (300 punten)

MUA award inzending

 

Annechien prijst haar om haar originaliteit en de goede uitvoering en beloont dit met maar liefst 300 punten. Dit mede doordat Nurcihan haar model duidelijk goed heeft gekozen. "Een goed model die de make-up ook echt draagt", zo stelt Annechien. Bovendien roept het werk vragen op. Want is de manier waarop het model de make-up draagt toeval of wellicht een statement?

Annechien wil graag nog een speciale vermelding doen voor MUA Awards kandidate Vannana Shahab en de prachtige patronen die zij in haar werk laat zien.

Ben je het eens met Annechien Braam's beoordeling of juist helemaal niet? Breng zelf je stem uit via Facebook en Instagram! Stemmen voor de MUA Awards 2016 kan tot 20 december.

 

Tussentijdse score

Voorlopige top 3:

 1. Vannana Shabab = 684 punten
 2. Buket Acar = 666 punten
 3. Katrien van Hauwe = 414 punten

(Deze score werd gemeten op basis van de social media stemmen op 6/12 om 15:00)

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie