Actie Pedicure opleiding -15% (meer info)
Actie Pedicure opleiding -15% (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Last minute aanbiedingen in oktober/november!

14 oktober 2020
Last minute aanbiedingen in oktober/november!

De herfst heeft zijn intrede gedaan. Laat het maar regenen; bij Wellness Academie regent het momenteel last minute aanbiedingen! Ontdek hier de last minute aanbiedingen in oktober/november en volg tegen een gereduceerd tarief, die massagecursus die je altijd al wilde volgen. Of wat dacht je van een leuke visagie of beauty cursus tegen een nog vriendelijkere prijs? Altijd al nieuwsgierig naar de behandelwijzen uit de Traditional Chinese Medicine (TCM)? Grijp dan nu snel je kans!

Last minute aanbiedingen oktober/november: massagecursussen

De tijd van het jaar is aangebroken, waarin iedereen graag wat meer warmte en geborgenheid opzoekt. De dagen beginnen te korte en koude kwalen, zoals de griep, verkoudheden en stijve spieren, liggen op de loer. Dit is daarom de ideale periode om gauw nog even een Cursus Hot Stone Massage of een Cursus Ayurvedische Massage te volgen. Wellness Academie geeft je nu 10% korting op deze cursussen. Waar wacht je nog? Schrijf je snel in, voordat de cursus vol zit. Ook de Cursus Kruidenstempel Massage is een goed idee. Met warme en geurende bundeltjes kruiden leg je je klanten extra in de watten. Bekijk hier alle last minute massagecursussen in oktober en november!

Last minute make-up cursussen najaar 2020

Wil jij dit jaar extra opvallen met Halloween? Volg dan voor deze datum nog een Cursus Special FX Effects Make-up en geniet van 20% korting op het lesgeld. Make-up looks met wonden, ritssluitingen en smeltende huid? Je weet ze straks moeiteloos te creëren! Heb je weinig ervaring met make-up? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres voor een Cursus Visagie (basis) met 10% korting. Vergeet niet dat de feestdagen in een rap tempo dichterbij komen! Met deze cursus kun je mensen helpen om stijlvol voor de dag te komen. Wil je als beauty expert meegroeien met de trend van brow styling? Volg dan nu onze Cursus Browlift met 10% korting!

Last minute cursussen: huid & haar

Kappers en hairstylisten opgelet! Klagen je klanten over droog en beschadigd haar? Volg dan binnenkort onze Cursus Keratinebehandeling en pak dit probleem moeiteloos aan. Ook de huid heeft veel te lijden gehad van de lange zomer. De hoornlaag is verdikt, de uitstraling dof en de huid voelt minder zacht en soepel aan. Tijd voor een effectieve peeling! Volg daarvoor eerst onze Cursus Microdermabrasie of de Cursus Kruidenpeeling met 10% korting. Wist je dat je nu ook een Cursus Sugar Waxing kunt volgen met 10% korting? Ben er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!

Volg nu een TCM-cursus met korting!

Tot onze last minute aanbiedingen in oktober/november behoren ook enkele interessante TCM-cursussen. Wat dacht je van een Cursus Chi Nei Tsang met 10% korting? Je leert in deze cursus een unieke buikmassage, die sterk gericht is op het ontgiften van het lichaam, het stimuleren van het helend vermogen en het herstellen van het emotioneel evenwicht. Andere bijzondere kennis en vaardigheden uit de traditionele Chinese geneeswijze doe je op in onze Cursus Chinese Voedingsleer (10% korting) en de Cursus Chinese facemapping (mian xiang). We hopen je gauw te mogen verwelkomen bij Wellness Academie! Voor meer informatie en vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Chi Nei Tsang Buikmassage (Abdominal Therapy)
Chi Nei Tsang Buikmassage (Abdominal Therapy)
 • 2 dagen
 • € 345
Meer informatie
Wenkbrauw Lifting (Brow Lift / Brow Lamination)
Wenkbrauw Lifting (Brow Lift / Brow Lamination)
 • 1 dag
 • v.a. € 169
Meer informatie
Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie