• Ruim 30.000 tevreden studenten
  • Beste docenten in de branche
  • Altijd een leslocatie in de buurt
  • Hoge tevredenheidsscore

Winnaar MUA awards 2016 is bekend!

21 december 2016 | Visagie

Na een aantal spannende weken, is het dan eindelijk zo ver: de winnaars van de MUA award en de MUA campus award zijn bekend! Tot en met gisteravond hebben jullie massaal jullie stem uitgebracht via facebook en instagram. De afgelopen weken ontvingen we bovendien de juryrapporten van onze vakjury. Deze bestond dit jaar uit beautyblogger Zoë van Quickelberge, fotograaf Boy Pijls en topvisagiste Annechien Braams. Dit zijn de winnaars van de MUA awards 2016!

Derde plaats: Buket Acar

Tweede plaats: Vannana Shahab

Eerste plaats: Nurcihan Özdemir

Vakjury eensgezind over Nurcihan

Al vroeg in de race bleek dat het eindwerk van Nurcihan tot een van de absolute favorieten behoorden. Ook de vakjury was hier eensgezind over. Alle drie gaven ze Nurcihan een plek in hun top drie. Hoewel ze het dus volledig eens waren over de topprestatie van Nurcihan, hadden ze ieder zo hun eigen motivatie. Zo gaf Zoë Nurcihan 200 punten voornamelijk vanwege de manier waarop ze een verhaal vertelde met haar eindwerk: "Nurcihan's beeld is erg opvallend, het grijpt je letterlijk naar de keel.", zo liet ze ons weten. Ook jurylid Boy gaf 200 punten aan Nurcihan. Nurcihan laat volgens hem zien hoe je "veel kunt zeggen met weinig". Voor het derde jurylid Annechien was Nurcihan de onbetwiste winnaar. “Een goed model die de make-up ook echt draagt”, zo legt Annechien haar keuze uit. Ze gaf Nurcihan 300 punten.

Vannana winnaar publieksprijs

Nurcihan kreeg ook van het publiek een gigantisch aantal likes via facebook en instagram. Samen met de jurypunten werd zij hierdoor, op de voet gevolgd door Vannana Shahab, de winnaar van de MUA awards 2016 en sleepte Nurcihan een opleidingstegoed ter waarde van € 2.000 in de wacht.  Vannana behaalde echter net wat meer stemmen van het publiek en werd daarmee de winnaar van de MUA publieksprijs 2016. Over Vannana's werk zei de vakjury onder andere:

“Een gevoel versterken met weinig make-up is één talent. Een visueel sterk plaatje neerzetten, met veel creativiteit is een ander talent” (jurylid Boy Pijls)

Vannana toont duidelijk talent en kan ongelofelijk gedetailleerd werken met make-up” (jurylid Zoë van Quickelberge)

Beste MUA campus 2016

We mogen dit jaar niet alleen Nurcihan, Vannana en Buket feliciteren met hun award. We hebben ook naar de prestaties per campus gekeken. Welke campus behaalde gemiddeld de meeste stemmen per kandidaat?

Derde plaats: Antwerpen

Tweede plaats: Hasselt

Eerste plaats: Amsterdam

Zelf kans maken op de MUA award 2017?

Ben je geïnspireerd geraakt door alle creatieve en vakkundige eindwerken? Ook jij kan kans maken op een MUA award! Volgend jaar doen behalve Hasselt, Antwerpen en Amsterdam, ook de campussen van Gent, Rotterdam, Eindhoven en Utrecht mee aan de MUA awards. Schrijf je dus snel in voor de opleiding visagiste op een van deze locaties!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
  • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
  • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
  • UWV
  • Cedeo
  • NRTO
  • KMO-portefeuille
  • Belgische Beauty Federatie