• Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

5 nieuwe bijscholingen voor beauty professionals in 2017!

13 januari 2017
5 nieuwe bijscholingen voor beauty professionals in 2017!

Ons goede voornemen voor 2017 is simpel: we willen jullie dit jaar een nóg gevarieerder en gespecialiseerder aanbod bieden! Om de daad meteen bij het woord te voegen, hebben wij maar liefst zes nieuwe cursussen toegevoegd aan ons opleidingsaanbod. Van wimperlifting tot microblading: stuk voor stuk zijn het cursussen waarmee je jouw skills als beauty professional nog verder kunt verdiepen of verbreden. Welke nieuwe bijscholingen voor beauty professionals wil jij niet missen?

Cursus Wimperlifting

Wat bied je aan een klant die dolgraag langere, vollere wimpers heeft maar allergisch is voor de lijm van wimperextensions? Of een klant die, na jaren extensions te hebben gehad, toe is aan iets anders? Na het afronden van deze nieuwe cursus heb je een perfect alternatief te bieden: wimperlifting. Een alternatief dat bovendien minstens zo lang meegaat als wimperextensions. Tijdens de cursus leer je stap voor stap hoe je de wimpers met behulp van siliconen pads flink wat volume geeft. Bekijk hier de Cursus Wimperlifting.

Cursus 3D Wimperextensions / Russian volume

Ook deze cursus is bedoeld voor schoonheidsspecialisten en visagisten die al helemaal thuis zijn in het zetten van wimperextensions. Tijdens de cursus 3D wimperextensions leer je hoe je het volume van de wimpers nog verder kunt uitbouwen. Met de Russian volume techniek plaats je tot wel zes extensions per natuurlijke wimper. Ideaal voor klanten die op zoek zijn naar die natuurlijke, onweerstaanbare oogopslag! Na het afronden van deze praktijkgerichte cursus, heb je een certificaat op zak en kun je de technieken direct in je salon toepassen. Hier leer je meer over onze Cursus 3D Wimperextensions / Russian volume.

Cursus 3D Wenkbrauwextensions

Om de oogopslag van hun klanten nog krachtiger en intenser te maken, bieden steeds meer visagistes 3D wenkbrauwextensions aan. Vanaf 2017 kun je deze techniek bij de Wellness Academie leren. Onder begeleiding van een ervaren vakdocent leer je tijdens de cursusdagen precies hoe je de extensions kunt aanbrengen op bestaande haren en op de huid. Hierdoor ben je straks in staat om elke type wenkbrauw om te toveren tot een trendy "borstelige" versie. Tijdens de Cursus 3D Wenkbrauwextensions wordt bovendien ruimschoots aandacht besteed aan het correct afstemmen van de dikte, kleur en vorm van de wenkbrauw op de vorm van het gelaat.

Cursus Microblading

Om je als beauty professional nog verder te profileren als wenkbrauw-expert, haal je behalve je certificaat voor wenkbrauwextensions ook direct je certificaat microblading! Tijdens deze nieuwe cursus leer je hoe je met microblades (een naald met piepkleine kwastjes) de wenkbrauwen van extra pigment kunt voorzien. De semi-permantente make-up blijft zo'n achttien maanden zitten. Daarmee is het een ideaal alternatief voor klanten die wel de dikte van hun wenkbrauwen willen corrigeren, maar liever niet voor een permanente (getatoeëerde) optie gaan. Hier vind je meer informatie over de Cursus Microblading.

Cursus Acne specialisatie

Als schoonheidsspecialiste zie je dagelijks de gevolgen en symptomen van acne. Een onrustige huid, een opeenhoping van rode bultjes, littekenvorming: acne is een van de meest voorkomende huidproblemen. Tijdens onze opleiding schoonheidsspecialiste wordt dan ook uitgebreid stilgestaan bij het herkennen en behandelen van deze huidaandoening. Vanaf dit jaar bieden we bovendien een aanvullende verdieping aan. Tijdens de Cursus Acne specialisatie leer je dieptereinigingen toe te passen, talgcystes te ledigen en leer je alles over de achtergrond van acne.

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Schoonheidsspecialist(e)
Schoonheidsspecialist(e)
 • 18 - 26 dagen
 • v.a. € 1.759
Meer informatie
Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie