6 nieuwe bijscholingen voor beauty professionals in 2017!

13 januari 2017 | Algemeen Alle blogposts

Ons goede voornemen voor 2017 is simpel: we willen jullie dit jaar een nóg gevarieerder en gespecialiseerder aanbod bieden! Om de daad meteen bij het woord te voegen, hebben wij maar liefst zes nieuwe cursussen toegevoegd aan ons opleidingsaanbod. Van wimperlifting tot microblading: stuk voor stuk zijn het cursussen waarmee je jouw skills als beauty professional nog verder kunt verdiepen of verbreden. Welke cursus kies jij?

Cursus Wimperlifting

Wat bied je aan een klant die dolgraag langere, vollere wimpers heeft maar allergisch is voor de lijm van wimperextensions? Of een klant die, na jaren extensions te hebben gehad, toe is aan iets anders? Na het afronden van deze nieuwe cursus heb je een perfect alternatief te bieden: wimperlifting. Een alternatief dat bovendien minstens zo lang meegaat als wimperextensions. Tijdens de cursus leer je stap voor stap hoe je de wimpers met behulp van siliconen pads flink wat volume geeft.

Cursus 3D Wimperextensions / Russian volume

Ook deze cursus is bedoeld voor schoonheidsspecialisten en visagisten die al helemaal thuis zijn in het zetten van wimperextensions. Tijdens de cursus 3D wimperextensions leer je hoe je het volume van de wimpers nog verder kunt uitbouwen. Met de Russian volume techniek plaats je tot wel zes extensions per natuurlijke wimper. Ideaal voor klanten die op zoek zijn naar die natuurlijke, onweerstaanbare oogopslag! Na het afronden van deze praktijkgerichte cursus, heb je een certificaat op zak en kun je de technieken direct in je salon toepassen.

Cursus 3D Wenkbrauwextensions

Om de oogopslag van hun klanten nog krachtiger en intenser te maken, bieden steeds meer visagistes 3D wenkbrauwextensions aan. Vanaf 2017 kun je deze techniek bij de Wellness Academie leren. Onder begeleiding van een ervaren vakdocent leer je tijdens de cursusdagen precies hoe je de extensions kunt aanbrengen op bestaande haren en op de huid. Hierdoor ben je straks in staat om elke type wenkbrauw om te toveren tot een trendy “borstelige” versie. Tijdens de cursus wordt bovendien ruimschoots aandacht besteed aan het correct afstemmen van de dikte, kleur en vorm van de wenkbrauw op de vorm van het gelaat.

Cursus Microblading

Om je als beauty professional nog verder te profileren als wenkbrauw-expert, haal je behalve je certificaat voor wenkbrauwextensions ook direct je certificaat microblading! Tijdens deze nieuwe cursus leer je hoe je met microblades (een naald met piepkleine kwastjes) de wenkbrauwen van extra pigment kunt voorzien. De semi-permantente make-up blijft zo’n achttien maanden zitten. Daarmee is het een ideaal alternatief voor klanten die wel de dikte van hun wenkbrauwen willen corrigeren, maar liever niet voor een permanente (getatoeëerde) optie gaan.

Cursus Acne specialisatie

Als schoonheidsspecialiste zie je dagelijks de gevolgen en symptomen van acne. Een onrustige huid, een opeenhoping van rode bultjes, littekenvorming: acne is een van de meest voorkomende huidproblemen. Tijdens onze opleiding tot schoonheidsspecialiste wordt dan ook uitgebreid stilgestaan bij het herkennen en behandelen van deze huidaandoening. Vanaf dit jaar bieden we bovendien een aanvullende verdieping aan. Tijdens de acne specialisatie leer je dieptereinigingen toe te passen, talgcystes te ledigen en leer je alles over de achtergrond van acne.

Opleiding Huidverbetering

Helaas is acne niet de enige huidaandoening die we geregeld voorbij zien komen in schoonheidssalons. De cursus huidverbetering is voor alle ervaren schoonheidsspecialisten die zich willen specialiseren in het herkennen en adequaat behandelen van chronische huidaandoeningen. Tijdens de cursus wordt uitvoerig aandacht besteed aan het toen van uitvoerige huidanalyses, de samenwerking met dermatologen en het uitvoeren van behandelingen zoals bindweefselmassages en pincementstechnieken.

Cursussen die je mogelijk interesseren

 • 3D Wimperextensions (Russian volume)

  Breng wimperextensions naar een hoger niveau. Leer om supervolle wimpers te creëren met 3D wimperextensions en russian volume. Meer info

  • Hasselt
  • Amsterdam
  • Rotterdam
 • Acne specialisatie

  Word een expert in acnebehandelingen met deze specialisatietraining. Zowel de theorie als praktijk komen uitgebreid aan bod! Meer info

  • Rotterdam
 • Microblading

  Leer hoe je met microblading de perfecte wenkbrauw creëert met semi-permanente make-up. Meer info

  • Hasselt
  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Eindhoven