* Grijp je kans, vandaag, 10% korting *
* Grijp je kans, vandaag, 10% korting *
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

De leukste beauty en wellness beurzen najaar 2018!

10 augustus 2018
De leukste beauty en wellness beurzen najaar 2018!

Misschien dat je nog volop van je welverdiende vakantie aan het genieten bent? Of misschien ben je als beauty of wellness professional nu juist extra druk, omdat je klanten extra mooi en gezond van hun vakantie willen genieten? Toch is het een goed idee om al vooruit te kijken naar het najaar. Dit is een periode waarin er veel interessante beauty en wellness beurzen op de kalender staan. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de branche! Zet daarom de volgende beauty en wellness beurzen in het najaar van 2018 alvast in je agenda!

Beauty Trade Festival 2018

Datum: 15-09 t/m 17-09-2018
Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Deze vooraanstaande beauty beurs staat bekend als ‘de meest complete vakbeurs van het najaar’. De beurs richt zich op alle disciplines binnen de beauty branche; schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, pedicures, wellness ondernemers, nagelstylisten, visagisten, kappers, werknemers en ondernemers in de parfumerie en afslanksalons. Wil je na de zomer een frisse start maken met je beauty salon? Doe dan hier een berg aan inspiratie op. Ontdek de nieuwste ontwikkelingen binnen je branche, doe inkopen voor het herfst- en winterseizoen, woon demonstraties en workshops bij en sluit goede deals! Dit is een event dat je niet mag missen!
Meer info: www.beautytradefestival.nl

Fitness en Wellness Top 2018

Datum: 20-09 t/m 21-09-2018
Locatie: Expo Houten

Ligt jouw focus op fitness en wellness? Dan is een bezoek aan de Fitness en Wellness Top in de Expo Houten beslist de moeite waard. Deze beurs wordt georganiseerd met het oog op netwerken en het ontdekken van nieuwe trends en ontwikkelingen. Ontmoet hier collega’s en doe nieuwe contacten en ideeën op, die relevant zijn voor jouw zaak of carrière. Er worden ook diverse interessante lezingen gehouden door vooraanstaande professionals uit de fitness en wellness branche. Ze spreken over hun specialisaties en ervaringen. Of ontdek goede tips voor de marketing van jouw onderneming. Er valt hier van alles te leren en te beleven. Dit alles binnen een ongedwongen en gezellige sfeer!
Meer informatie: www.fwtop.nl

PedicureCongres 2018

Datum: 22-09-2018
Locatie: NBC Blokhoeve 1, Nieuwegein

Dit Pedicure Congres staat in het teken van ‘Artrose of Slijtage?’ Omdat we zien dat de gemiddelde Nederlander steeds ouder wordt, krijg je als pedicure ook steeds vaker te maken met ‘slijtageklachten’. Dit wordt vaak aangeduid met ‘artrose’. Mogen we dit echter wel ‘artrose’ noemen? En is artrose een normaal verouderingsverschijnsel of juist een vorm van ‘reuma’? Welke voetklachten zien we hierbij? Of heb je zelf als professionele voetverzorger tijdens je werk misschien wel last van artrose? Wat kun je daaraan doen? Dit zijn allemaal vragen waarop de sprekers tijdens dit congres antwoord zullen geven. Er is aandacht voor de medische kant van dit plaatje, voor mogelijke behandelingen, medicatie, medische ingrepen, oefeningen, fysiotherapie, artrose door reuma en sportblessures en nog veel meer!
Meer informatie: Pedicure Congres: Artrose of slijtage?

Estetika Herfst 2018

Datum: 06-10 t/m 08-10-2018
Locatie: Brussels Expo

Zowel in het voorjaar als in het najaar wordt de beauty beurs Estetika georganiseerd in de Brussels Expo. Een beurs met een geschiedenis van al meer dan 35 jaar. Estetika mag dan ook met recht een begrip onder de beauty beurzen genoemd worden. Beauty professionals vanuit de hele Benelux en Frankrijk komen hier samen. Hier ben je op de juiste plek voor een compleet overzicht van de nieuwtjes op het gebied van beauty apparatuur, producten, technieken en opleidingen. Dit is een ideale gelegenheid om direct nieuwe producten of apparaten aan te kopen. Met alle nieuwe inzichten, kennis en ideeën die je hier opdoet, kun je jouw salon een nieuwe impuls geven!
Meer informatie: www.estetika.be

Vakbeurs Pedicure 2018

Datum: 27-10 t/m 28-10-2018
Locatie: Expo Houten

Dit najaar wordt alweer de 16de editie van de Vakbeurs Pedicure gehouden. Dit is ondertussen een bekend b-to-b evenement voor pedicures, podologen en podotherapeuten. Normaal gesproken wordt deze beurs in Ahoy in Rotterdam gehouden, maar omdat er bij Ahoy verbouwd wordt, vindt deze editie plaats in de Expo Houten. Ontdek alle noviteiten binnen de voetverzorgingsbranche en doe alvast inkopen voor het nieuwe seizoen.
Meer informatie: Vakbeurs Pedicure

Gezondheidsbeurs Healthy Life

Datum: 27-10 t/m 28-10-2018
Locatie: International Convention Center Gent

Gezond leven en welzijn wat is dat? En hoe doe je dat? Ontdek op deze beurs alle factoren die gezondheid en welzijn beïnvloeden. Op de Gezondheidsbeurs Healthy Life (21ste editie) vind je tal van organisaties die op hun eigen manier bezig zijn met gezondheid en welzijn en dit promoten. Er gaat hier een wereld voor je open. Als professional binnen de wellness en beauty branche kun je hier veel nieuwe behandelingen, therapieën en producten ontdekken. Je leert hier meer over gezonde voeding, beweging, ecologie, milieu, meditatie, mindfulness, coaching, opvoeding en nog veel meer. Er zijn infostands, lezingen en workshops voor alle leeftijden!
Meer informatie: Gezondheidsbeurs

Internationaal Therapeut

Datum: 17-11 t/m 18-11-2018
Locatie: Expo Houten

De beurs Internationaal Therapeut wordt dit najaar voor de 27ste keer georganiseerd en staat in het teken van natuurlijke gezondheid. Het is de ontmoetingsplek voor iedereen die oprecht interesse heeft in natuurlijke gezondheid. Het wordt ook wel ‘De beurs van de Totale Gezondheid’ genoemd. Er is aandacht voor gezondheid op fysiek, sociaal, emotioneel en spiritueel vlak. Je kunt hier kennismaken met producten, therapieën, opleidingen en trainingen, apparatuur, literatuur en software op het gebied van natuurlijke gezondheid. Ruim 230 organisaties laten hier zien hoe zij zich bezighouden met gezondheid.
Meer informatie: Internationaal Therapeut

Een carrière in de Beauty en Wellness Branche?

Dan ben jij bij Wellness Academie aan het juiste adres. Volg hier een volwaardige Opleiding Schoonheidsspecialiste, een Opleiding Pedicure of een Opleiding Massagetherapeut. Maar ook voor bijscholingscursussen met aandacht voor de laatste ontwikkelingen binnen de beauty en wellness branche ben je hier op de juiste plek. Meer weten? Kom dan ook zeker eens een keertje langs op onze info-avonden en opendagen!

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Schoonheidsspecialist(e)
Schoonheidsspecialist(e)
 • 18 - 26 dagen
 • v.a. € 1.849
Meer informatie
Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie