Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
Actie Pedicure opleiding -15% - Infoavond van Eindhoven is verplaatst naar 27/8! (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Oma’s worden omgetoverd tot Disney prinsessen!

10 oktober 2015
Oma’s worden omgetoverd tot Disney prinsessen!

Welke kleine meid droomt er niet van om een prinses te zijn? Het blijkt dat deze droom met het ouder worden naar de achtergrond verdwijnt, maar daar wel blijft doorsluimeren. In onderstaande make-over komen oma’s aan het woord die herinneringen ophalen aan deze droom. Ze worden door getalenteerde make-up artiesten vervolgens omgetoverd tot echte Disney prinsessen!

Wat is mooi? Disney prinsessen!

Iedereen wil er graag mooi uitzien; het geeft zelfvertrouwen en meer tevredenheid met jezelf. Maar wat is mooi? Dat is van veel factoren afhankelijk als smaak, maar ook van de tijdsgeest en de cultuur. Toch zijn er schoonheidsidealen die hardnekkig zijn en generaties lang als een ideaalbeeld worden beschouwd. De prinsessen uit de bekende sprookjes zijn per definitie mooi! Zo zou iedereen er wel uit willen zien! Dat kinderen zich regelmatig verkleden of laten opmaken als een Disney prinses, daar kijken we niet van op. Lief, schattig en mooi, maar het wordt pas echt hartverwarmend als oma’s een Disney make-over krijgen!

Make-up maakt dromen waar: Disney prinsessen

Al vele generaties zijn opgegroeid met de sprookjes van Disney, ook onze moeders en oma’s waren al bekend met deze rolmodellen. De sprookjes hebben in hun kinderjaren veel dromen aangewakkerd en roepen veel nostalgie op. De oma’s in onderstaand filmpje hebben er nog levendige herinneringen aan. Een van de dames giebelt: “Ik ben eigenlijk zelf nog steeds op zoek naar mijn droomprins.” En een ander zegt: “God weet wat Sneeuwwitje wel niet deed met al die dwergen?” Je ziet hun ogen oplichten als ze over hun heldinnen vertellen, maar ze vertellen ook over waarom hun leven het soms niet toeliet om een ‘echte prinses’ te worden. Met deze make-over mogen ze zich even een echte Disney prinses voelen!

 

https://www.youtube.com/watch?v=9FQde0alsUk

De magie van make-up

Make-up is niet bedoeld om iemands uiterlijk te verdoezelen, maar om juist de mooie kanten die iedereen heeft te accentueren, waardoor minder mooie kanten minder opvallen. Met de juiste make-up en make-up technieken kan iemand er ineens heel anders uitzien. Er is met make-up veel meer mogelijk dan de meeste mensen misschien denken. Wil je ook de magie van make-up in de vingers krijgen en leren hoe je iedereen kan laten stralen? Dat kan door de Opleiding Make-up Artiest te volgen.

Wat leer ik tijdens de opleiding make-up artist?

In deze volledige vakopleiding tot allround make-up artist komen alle facetten van make-up voorbij. Je wordt opgeleid tot een artiest achter de schermen die iedereen de perfecte make-up look kan geven. Naast alle basis make-up technieken ga je in deze opleiding make-up artist ook aan de slag met geavanceerde make-up trainingen als periodieke maquillages, oogcorrigerende make-up, diverse smokey eye make-up concepten en perfectietrainingen in foundation, contouren, eyeliner, lipmake-up en wimper- en wenkbrauw make-up. Bovendien krijg je ook les in hairstyling, zodat je elke make-up look helemaal compleet kunt maken met een gepast kapsel. Een ander uniek kenmerk van deze opleiding is dat je afsluit met een professionele photoshoot van de unieke look die jij gecreëerd hebt! Slaag je voor het examen, dan ontvang je een diploma Allround Make-up Artist! Schrijf je vandaag nog in voor de Opleiding Make-up Artistof voor de Opleiding Make-up Expert

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie