Alle online cursussen aan -10% (meer info)
Alle online cursussen aan -10% (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Overzicht van onze nieuwste online trainingen

10 mei 2020
Overzicht van onze nieuwste online trainingen

De wereld is in korte tijd veranderd. De situatie blijven aankijken of aanpakken? Die keuze was voor ons gemakkelijk. Aanpakken! Ook in deze tijd staat Wellness Academie klaar voor wellness en beauty professionals voor een soepele start van hun carrière of om hun kennis naar een hoger plan te brengen. Dat doen we nu via ons online trainingsplatform; volledig online, flexibel, de leerstof blijft altijd beschikbaar en ook onze topdocenten staan voor je klaar. Ontdek hier onze nieuwste online trainingen!

Nieuwste online trainingen voor beauty professionals

Onze nieuwste online trainingen sluiten goed aan op de huidige vraag in beauty salons. Deze zijn lange tijd gesloten geweest, maar mogen sinds kort weer hun klanten verwelkomen. We zien dat de vraag naar ontharingen enorm is gestegen. De zomer staat voor de deur en klanten willen hun ongewenste haartjes regelmatig laten verwijderen. Via ons online trainingsplatform kun je je hierin bijscholen. Verder heeft ook de huid het tijdens de lockdown te verduren gehad. Op dit gebied vind je eveneens online bijscholingen. Bekijk hier onze nieuwste online trainingen voor beauty professionals:

Nieuwste online trainingen voor make-up artiesten

Als make-up artiest ben je expert in het laten stralen van mensen. Je leert hoe je de mooie kant van elk individu kunt benadrukken. Je geeft hiermee het zelfvertrouwen van mensen een boost en je helpt je klanten om lekker in hun vel te zitten. Daarnaast ben jij de aangewezen professional om mensen er tijdens een speciale gelegenheid op hun best uit te laten zien. Je leert de basis van dit vak in onze online training visagie, met een op de praktijk afgestemd lesprogramma en online assistentie van een topdocent. Wil je nog veel meer leren? Dan hebben we nog andere online trainingen voor je klaarstaan:

Nieuwste online cursussen voor massagetherapeuten

Meer dan ooit groeit het bewustzijn, dat een gezonde levensstijl ontzettend belangrijk is. Massages kunnen hierin een essentiële rol spelen. Ze helpen je klanten om de stress van zich af te laten glijden, om hun immuunsysteem te versterken en om vele kwaaltjes te verlichten. Wil je ook leren om mensen op deze manier een zalig moment van rust en ontspanning te brengen en om een bijdrage te leveren in het bevorderen van hun gezondheid? Mis dan niet onze nieuwe online cursussen voor massagetherapeuten:

Nieuwste online trainingen in hand- en voetverzorging

Ben je op zoek naar een manicure of pedicure cursus, maar wil je liever niet het huis uit? Dan kun je je via ons online trainingsplatform bijscholen. Naast de traditionele cosmetische manicure en pedicure behandelingen, bieden we ook massagecursussen aan, die interessant zijn binnen de hand- en voetverzorging. Hiermee kun je je klanten extra verwennen. De online trainingen zijn opgezet met het oog op de praktijk en je kunt rekenen op de beste begeleiding van een vakdocent. Ontdek hier onze nieuwste online trainingen in hand- en voetverzorging:

Overige online cursussen

Daarnaast bieden we nog tal van andere cursussen aan waarmee je je carrière een impuls kunt geven. Met de volgende nieuwste online trainingen kun je je vaardigheden, kwaliteiten en competenties verder ontwikkelen. Je kunt deze trainingen volgen als aanvulling op je huidige vak als beauty professional of als massagetherapeut, maar ook als eerste kennismaking met een nieuw vakgebied. Bekijk hier een selectie van onze overige online trainingen: 

Staat jouw online training er niet bij?

Er staan nog veel meer interessante cursussen voor je klaar. Bekijk hier het volledige overzicht van de trainingen van onze Online Wellness Academie. Bovendien zijn we voortdurend bezig met het updaten en uitbreiden van ons aanbod. Houd daarom de website goed in de gaten.

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie