Actie Pedicure opleiding -15% (meer info)
Actie Pedicure opleiding -15% (meer info)
 • Ruim 30.000 tevreden studenten
 • Beste docenten in de branche
 • Altijd een leslocatie in de buurt
 • Hoge tevredenheidsscore

Wellness Academie Amsterdam breidt flink uit!

17 september 2016

Onze campus in Amsterdam barst uit zijn voegen! Met veel trots kondigen we aan dat Wellness Academie haar opleidingsaanbod in Amsterdam flink uitbreidt en dat er tevens drie nieuwe  leslokalen bij komen!

3 nieuwe moderne leslokalen

De campus van Wellness Academie Amsterdam is te vinden aan de Naritaweg, een toplocatie die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer en de auto. Hier krijgt Wellness Academie er drie gespecialiseerde leslokalen bij, zodat we nog meer studenten optimaal van dienst kunnen zijn.

Maar liefst 24 nieuwe opleidingen in Amsterdam!

Wellness Academie breidt haar aanbod uit in Amsterdam uit met maar liefst 24 nieuwe opleidingen en cursussen. Vanaf het voorjaar van 2017 zullen onderstaande opleidingen en cursussen ook hier te volgen zijn. De exacte cursusdata vind je op de website van elke cursus. We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen tijdens een van deze opleidingen of cursussen. Bekijk hieronder het overzicht:

Ayurvedische massage

Deze massage uit India vormt al eeuwenlang een essentieel onderdeel van de ayurvedische gezondheidsleer. Leer hoe je mensen kunt helpen om te ontspannen en om ze van hernieuwde energie te voorzien om zo gezondheidsproblemen weg te houden! Hier vind je meer informatie over de Cursus Ayurvedische Massage.

Cranio-Sacraal Therapie

Leer hoe je met deze zachte manuele therapie mensen beter in contact kunt brengen met hun eigen lichaam om het zelfgenezend vermogen van hun lichaam te stimuleren. Vooral geschikt voor het behandelen van trauma’s, opvoedingsproblemen, rugpijn, hoofdpijn en vermoeidheid. Schrijf je hier in voor de Cursus Cranio-Sacraal Therapie.

Cupping

Cupping is een oude Chinese geneeswijze waarbij cups vacuüm worden gezogen op het lichaam om verstorende energieën uit het lichaam weg te leiden. Ideaal tegen bindweefselverklevingen, stijve spieren, spijsverteringsklachten, verkoudheid en hoofdpijn. Vanaf maart 2017 kun je de Cursus Cupping ook in Amsterdam volgen!

Gelaatsverzorging

Een goed verzorgd uiterlijk begint met een stralend gezicht! Wil je leren om professionele gezichtsbehandelingen te geven afgestemd op het individu, dan is deze cursus een aanrader. Leer alles over huidreiniging, peeling, stomen, onzuiverheden, gezichtsmaskers, crèmes en gezichtsmassages. Meer weten? Bezoek de website van de Cursus Gelaatsverzorging.

Guasha

Guasha is in Nederland een vrij onbekende therapie, maar in China is het een eeuwenoude en nog steeds veelvuldig toegepaste behandelwijze. Het is een pijnloze schraaptherapie, waarbij je met een jadesteen de huid gaat schrapen om blokkades in de levensenergie op te heffen. Het is inzetbaar tegen talloze klachten! Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over de Cursus Guasha.

Hairstyling

Zit je graag met je handen in het haar; niet uit radeloosheid, maar omdat je de mooiste kapsels wilt creëren? Volg dan de cursus hairstyling en leer allerhande brushing-, stijltang- en krultangtechnieken, kapsels afstemmen op gelaatsvormen, touperen en werken met haaraccessoires. Voor meer informatie, surf naar: de Cursus Hairstyling.

Henna

Henna kunstenaar worden iets voor jou? Voor het realiseren van de mooiste bruidshenna of belly blessings? Je leert er alles over in deze Cursus Henna met aandacht voor oude henna rituelen en het oefenen van hennatechnieken. Ook ideaal als bijscholing voor nagelstylisten en visagisten. Lees hier meer over de Cursus Henna.

Holistic Pulsing

Bij holistic pulsing is het de bedoeling dat de ontvanger zich overgeeft aan een vloeiende golfbeweging die jij als ‘pulser’ in gang zet. Door middel van onafgebroken ritmische en wiegende bewegingen laat je mensen zowel hun lichamelijke als psychische spanningen loslaten. Meer weten? Bekijk hier de Cursus Holistic Pulsing.

Japanse gezichtsmassage

De Japanse gezichtsmassage (Ko Bi Do) is meer dan een ontspannende massage, het wordt ook een natuurlijke facelift genoemd, plus het werkt door in de rest van het lichaam. De drukpunten en meridianen in het gezicht staan in verbinding met andere delen van het lichaam. Schrijf je hier in voor de Cursus Japanse Gezichtsmassage.

Kindermassage

Aanraking is een belangrijke levensbehoefte en kan kinderen helpen in hun sociale, emotionele en lichamelijke ontwikkeling. Met het geven van kindermassages help je kinderen om in hun kracht te staan en om ze meer zelfvertrouwen en eigenwaarde te geven. Interesse in deze unieke massage? Lees hier meer over de Cursus Kindermassage.

Kruidenstempelmassage

Dit is een weldadige massage waar veel vraag naar is. De combinatie van warmte, massage en kruiden zorgt voor een intense beleving met vele gezondheidsvoordelen; ontspanning, ontgiften, huidverbetering, versterken van het immuunsysteem en nog veel meer. Schrijf je hier in voor de Cursus Kruidenstempelmassage in Amsterdam.

Lichaamspakkingen

Vul je dienstenpakket aan met het geven van lichaamspakkingen. Je biedt je klanten hiermee een heerlijk verwenmoment en het heeft tevens een huidverstevigende of reinigende werking. Leer meer over de toepassingen, de soorten lichaamspakkingen en het uitvoeren van deze behandelingen in de Cursus Lichaamspakkingen in Amsterdam.

Manuele lymfedrainage

Met deze zachte, ritmische massage kun je op een effectieve wijze het immuunsysteem versterken en de afvoer van vocht en afvalstoffen bevorderen. Manuele lymfedrainage wordt veel toegepast bij een verzwakt immuunsysteem, oedeem en huidproblemen. Wil je ook deze massagetechnieken in de vingers krijgen? Dat kan via onze praktische Cursus Manuele Lymfedrainage.

Meridianen en elementenleer

Oosterse therapieën gaan ervan uit dat onze levensenergie door energiebanen (meridianen) en energiepunten (acupunten) stroomt. De 5-elementenleer gaat over de functie van organen en de wisselwerking tussen organen. Wil je je bekwamen in de oosterse therapieën, dan is kennis van meridianen en elementenleer onmisbaar. Leer hier meer over de Cursus Meridianen en Elementenleer.

Ontharingstechnieken

Leer professioneel epileren en harsen. Dit zijn veelgevraagde schoonheidsbehandelingen in beauty salons. Leer hoe je per lichaamsdeel het beste en zo pijnloos mogelijk overtollige haren kunt verwijderen voor een mooi glad en langdurig resultaat. Schrijf je hier in voor de Cursus Ontharingstechnieken.

Pedicure (voetverzorger)

Je wordt opgeleid tot een gediplomeerde pedicure, die alle kennis en vaardigheden in huis heeft voor zowel het uitvoeren van verzorgende voetbehandelingen als gespecialiseerde technieken bij voet-, huid- en nagelproblemen. Lees hier meer over de Opleiding Pedicure.

Shantala babymassage

Babymassage is gericht op het versterken van de band tussen ouder en kind en het verzachten van babykwaaltjes. Aanraking is de belangrijkste manier van communiceren met pasgeboren baby’s; het biedt ze een gevoel van welzijn en geborgenheid. Hier vind je meer info over de Cursus Shantala Babymassage.

Shiatsu 1-A

De Japanse drukpuntmassage shiatsu behoort nu ook in de westerse wereld tot een van de belangrijkste massagetherapieën. Met het behandelen van drukpunten en meridianen op het lichaam kun je de verstoorde energiehuishouding weer in balans brengen en vele lichamelijke en geestelijke klachten verhelpen. Bekijk hier de Cursus Shiatsu 1-A.

Sportmassage

Sportmassage kan gezien worden als een ‘onderhoudsbeurt voor de spieren’ met een preventieve, herstellende of ontspannende werking. Met deze massage kun je sporters en mensen die zware fysiek arbeid verrichten ondersteunen bij het in balans houden van zowel hun lichamelijke als mentale welzijn! Bekijk hier de Cursus Sportmassage.

Stoelmassage

De ontvanger zit op een ergonomische massagestoel en ondergaat een korte drukpuntmassage die op effectieve wijze spanningen in rug, schouders, nek, armen, handen en hoofd weg kan nemen. Het werkt ontspannend en geeft tegelijkertijd energie. Ideaal voor op de werkvloer om werknemers een oppepper te geven. Lees hier meer over de Cursus Stoelmassage.

Sugar waxing

Deze eeuwenoude ontharingstechniek werd onlangs herontdekt. Het is een zachte, maar effectieve ontharingsmethode en daarom geschikt voor de zeer gevoelige huid. De suikergel is in wateroplosbaar, volledig natuurlijk en ook nog eens economisch in gebruik. Leer alles over deze methode in de Cursus Sugar Waxing.

Threading

Al ooit gehoord van ontharen met een draadje? Deze oosterse ontharingsmethode wint bij ons steeds meer bekendheid. Ideaal voor het epileren en mooi vormgeven van de wenkbrauwen. Het vergt wel wat oefening, maar dan biedt het ook veel voordelen. Leer meer over de achtergronden, toepassingen en de techniek in de Cursus Threading.

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschap is een bijzondere, maar ook veeleisende periode in het leven van een vrouw. Zowel op lichamelijk als geestelijk vlak vinden er vele veranderingen plaats. Je kunt zwangere vrouwen steun en verlichting bieden met zwangerschapsmassages. Zie je dit als jouw roeping? Dan heten we je graag welkom bij de Cursus Zwangerschapsmassage.

Cursussen die je mogelijk ook interesseren

Altijd in de buurt10 leslocaties door heel Nederland en België
 • Dichtbij parkerenAltijd dichtbij parkeren
 • OV bereikbaarGoed bereikbaar via het OV
 • UWV
 • Cedeo
 • NRTO
 • KMO-portefeuille
 • Belgische Beauty Federatie